Contact

Firma noastra (Micadi Plus SRL) este importator unic in Romania a jocurilor educative pentru copii marca LOGIS. Jocurile sunt produse in Lituania, conform standardelor europene, si raspund celor mai inalte exigente de calitate din partea parintilor, educatorilor si copiilor. Toate jocurile LOGIS au in interior regulile in limba romana folosind ilustratia originala.

Logis produce jocuri educative pentru copii din anul 1999, jocuri ce sunt binecunoscute pe pietele de profil din Europa. Jocurile Logis ajuta la dezvoltarea educatiei si abilitatilor copiilor intr-un mod distractiv si antrenant pentru, putand fi jucate atat in gradinite, after-school cat si in familie sau cu prietenii.

Suntem interesati in dezvoltarea de parteneriate in vederea distribuirii jocurilor Logis. Oferim conditii avantajoase si suntem deschisi la colaborare inclusiv cu organizatorii de ateliere pentru copii, cu organizatorii taberelor pentru copii sau cu gradinite/after-school-uri.

Va invitam sa descoperiti alaturi de noi jocurile Logis!
Pentru colaborare va rugam sa ne contactati telefonic (0749 022 322), pe email (contact@jocurieducativelogis.ro) sau folosind formularul de contact de mai jos.

Telefon: 0749 022 322
Email: contact@jocurieducativelogis.ro